Termeni si conditii

                          

Inainte de a utilliza acest site, va rugam sa cititi cu atentie enunturile de mai jos care se aplica acestui site si tuturor materialelor din interiorul lui.

Prin accesarea si folosirea Site-ului, confirmati ca ati citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea Site-ului de catre dumneavoastra implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam incetati navigarea pe acest Site. Va multumim pentru accesarea site-ului. (denumit in cele ce urmeaza “Site-ul”). Accesul la prezentul Site precum şi folosirea lui sunt permise numai în concordanţă cu termenii şi condiţiile de mai jos şi cu legea statului român. Pentru utilizarea acestui Site este necesara citirea si acceptarea acestor termeni si conditii in totalitate.

Acest site este sub controlul si este operat de: SC Gold Voyage SRL („Societate” sau „Gold Voyage”), cu sediul in Str. Glicinelor 7, sector 5, BUCURESTI.

Acest site este conceput pentru persoanele cu resedinta in Romania. Fiindca site-ul poate fi accesat din diferite alte tari din intreaga lume, iar fiecare din aceste tari are legi care pot fi diferite de cele din Romania, la accesarea site-ului atat noi, cat si dumneavoastra, suntem de acord ca, la toate chestiunile aparute din sau legate de utilizarea si continutul acestui site, sa se aplice legislatia din Romania. Sunteti, de asemenea, de acord cu si prin prezenta va supuneti la jurisdictia exclusiva a instantelor legale din Romania in ceea ce priveste asemenea chestiuni.

Societatea isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile de utilizare fara notificare prealabila, orice modificare devenind efectiva si producand efecte incepand cu momentul postarii lor pe acest Site. Accesand legatura “termeni si conditii” puteti lua cunostinta de cea mai recenta versiune a acestora.

Societatea va avea dreptul sa schimbe, suspende, inceteze sau restrictioneze folosirea Site-ului in tot sau in parte, in orice moment, pe baza de motiv intemeiat si fara nici o notificare, Societatea neputand fi tinuta raspunzatoare pentru nici un prejudiciu adus persoanelor care utilizeaza acest Site.

Site-ul pe care l-ati accesat este un site internet gratuit care furnizeaza informatii si servicii ce fac obiectul prezentilor termeni si conditii.

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru crearea unui cont si/sau cerere de comanda on-line. In cazul in care Gold Voyage are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le ofera. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea contului si a tuturor informatiilor pe care le contine, stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului la serviciile Gold Voyage.

PRODUSE SI PRETURI

Specificatiile si/sau preturile produselor prezente pe acest site sunt informative si pot fi schimbate de Gold Voyage in functie de ofertele furnizorilor de servicii turistice. Din momentul in care ati semnat un contract de furnizare servicii turistice si ati agreat astfel prin anexele la contract, pachetul si tipul de servicii turistice achiztionate, pretul acestora, mentionat prin contract si anexele sale nu se va modifica. Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu si informare. Pentru evitarea oricaror neplaceri va rugam sa apelati la personalul nostru de contact.

Toate preturile din acest site, in cazul in care sunt exprimate in EURO, LEI sau USD, includ TVA. Plata se poate face numerar, cu Ordin de Plata sau prin Card, asa cum partile agreaza in scris, conform contractului incheiat cu fiecare client in parte.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Gold Voyage respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Gold Voyage se angajazã sã nu transmitã datele personale ale utilizatorilor site-ului cãtre terti si sã le foloseascã numai în scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Gold Voyage nu încurajeazã SPAM-ul, nu furnizeazã adresa dumneavoastrã de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferã, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgã adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseazã paginile acestui site, fãrã acordul dumneavoastrã explicit, scris, prealabil.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul Gold Voyage adresa sa de email pentru lansarea unei comenzi si/sau pentru activitati ulterioare de marketing dircet poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a Gold Voyage, fi printr-o cerer scrisa trimisa pe adresa Str. Glicinelor 7, sector 5, BUCURESTI, fie printr-unmesaj de „Dezabonare”, expediat conform instructiunilor din mesajele de informare (newsletter).

LIMITE ALE UTILIZARII SITE-ULUI

Atunci cand accesati Site-ul declarati ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai in scopuri legale. Mai exact va obligati sa:

a) nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, acordati licente, creati produse derivate, transferati sau vindeti orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

b) nu veti permite sau nu veti autoriza vreo terta persoana sa foloseasca Site-ul pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator, rasista etc;

c) nu veti desfasura si nu veti permite desfasurarea activitatilor de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul “negarea serviciului” (Denial of Service); utilizatorii care violeaza securitatea Site-ului, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal;

Prin accesarea si utilizarea acestui Site declarati ca sunteti de acord sa exonerati de raspundere si sa nu actionati Societatea in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea Site-ului si a Internetului, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), cost, actiune, proces, pretentie, stricaciune, prejudiciu, cheltuiala (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alta raspundere, suferita in vreun fel sau provocata direct sau indirect de Societate ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre vizitator a acestor termeni si conditii.

In vederea exercitarii drepturilor sus mentionate, puteti solicita de la Societate acest lucru, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, pe adresa Str. Glicinelor 7, sector 5, Bucuresti. Societatea va fi obligata sa va comunice masurile luate precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana dumneavoastra, in termen de 5 zile de la data primirii cererii.

DREPTURI DE AUTOR

Drepturi de autor: SC Gold Voyage SRL. Toate drepturile rezervate. Drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală cu privire la textele, imaginile, sunetele, programele software, precum şi orice alte materiale din interiorul acestui site, sunt proprietatea exclusivă a Gold Voyage, sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Este permisă navigarea pe site-ul Gold Voyage, reproducerea unor pasaje prin printare, downloadare pe disc, şi înstrăinarea către alte persoane, dar, în toate cazurile, doar pentru scopuri non-comerciale, adică numai în scop informaţional sau personal. Nici o reproducere a oricărei părţi a acestui site nu poate fi vândută sau distribuită în scopuri comerciale şi nici nu poate fi modificată sau folosită în alte lucrări, publicaţii sau site-uri, fie că este vorba de un format electronic sau tipărit, sau postata pe alt site.

Gold Voyage nu acordă vizitatorilor acestui site nici un fel de licenţă sau drept asupra materialelor postate si/sau descarcate de pe site, precum si în ceea ce priveşte conţinutul si structura prezentului site.

MATERIALE POSTATE PE SITE

Sunteti singuri si direct raspunzatori pentru materialele (ca de exemplu dar fara a se limita la texte, poze, imagini, etc) postate pe Site incadrul Sectiunii [ ], garantand ca acestea sunt originale, reale, nu sunt trucate, copiate, plagiate din alte surse reprezentand experienta dvs. personala si/sau parerile ori imaginea dvs. originale si nu sunt jignitoare sau cu tenta obscena, rasista, defaimatoare etc.

In acest sens, Societatea isi rezerva drepturile de a elimina de pe Site orice inscriere care contine in texte, imagini, planse foto, etc materiale ce nu se incadreaza in tematica acestui Site, ce contin injurii, expresii si/sau afirmatii jignitoare, rasiste, cu tenta obscena, sau care sunt susceptibile de a fi preluate din alte surse decat parerea si/sau experienta personala a acestuia. De asemenea, daca Societatea va lua cunostinta (in orice mod) de orice frauda, inselaciune sau actiuni similare, referitoare la Site si/sau activitatea de pe Site sau de orice act de actiune si/sau omisiune care ar putea avea (in opinia Societatii, care va fi finala) un efect advers asupra Societatii, Site-ului, imaginii si integritatatii si/sau securitatii Societatii si/sau a Site-ului, Societatea isi rezerva dreptul sa elimine de Site materialele dvs. fara nicio despagubire.

Prin postarea materialelor dvs. pe Site in Sectiunea [ ] dvs. va dati acordul expres si explicit ca toate drepturile asupra fotografiilor si textelor originale ale dvs.se transfera, fara plata, de la data postarii, Societatii.

CONŢINUTUL SITE-ULUI

Nici o informaţie conţinută în acest site nu constituie o recomandare pentru investire în vreun serviciu oferit de Gold Voyage sau in societatea Gold Voyage.

Nici SC Gold Voyage SRL si nici angajaţii sai nu pot fi făcuţi răspunzători pentru vreo pierdere, distrugere, sau cheltuială (incluzând, dar fără a se limita la orice pierdere de profit, indirectă, incidentală sau pe cale de consecinţă) care poate decurge din accesul sau folosinţa prezentului site. SC Gold Voyage SRL îşi rezervă dreptul de a face schimbări şi corecturi în prezentul site, atunci când doreşte şi fără o notificare prealabilă.

DECLARAŢIE DE NON-GARANŢIE

*CITIŢI CU ATENŢIE* Înţelegeţi şi sunteţi de acord că utilizaţi Site-ul pe propriul dumneavoastră risc. Serviciul este furnizat „ca atare” şi “în forma disponibilă” şi în măsura maxim admisibilă permisă de lege. Societatea nu recunoaşte, în mod expres, nicio garanţie, explicită sau implicită, privind Site-ului şi utilizarea de către dumneavoastră a acestuia, incluzând, dar fără a se limita la garanţiile implicite de mercantibilitate, caracter adecvat unui anumit scop, acurateţe şi ne-încălcare a drepturilor de autor.

Societatea nu-şi asumă responsabilitatea pentru nici un produs sau serviciu oferit de un terţ sau la care se face reclamă sau al oricărui website este conectat la acesta sau este prezentat pe orice banner sau material publicitar, şi Societatea nu va fi parte şi nu va fi responsabil în nici un fel pentru monitorizarea vreunei tranzacţii între dumneavoastră şi terţi furnizori de produse sau servicii. Ca şi în cazul achiziţiei unui produs sau serviciu prin orice mijlocire sau în orice mediu, trebuie să vă folosiţi cea mai bună judecată şi să manifestaţi atenţie acolo unde este cazul. Nici un sfat sau informaţie, orală sau scrisă, obţinută de dumneavoastră de la Societate sau prin intermediul Site-ului nu va crea vreo garanţie nespecificată în mod expres în prezenta Declaraţie privind termenii de furnizare a serviciului.

DECLARATIA DE LIMITARE A RĂSPUNDERII

*CITIŢI CU ATENŢIE* Înţelegeţi şi sunteţi de acord că Societatea nu va fi răspunzătoare faţă de dumneavoastră pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, incidentale, speciale, pe cale de consecinţă sau exemplare, care includ, fără limitare, pagube pentru pierderea de profituri, clientelă, utilizare, date sau alte pierderi imateriale, derivate din: (a) utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul; (b) declaraţii sau conduită a oricărui terţ în ceea ce priveşte Site-ul; (c) inexactităţi, greşeli sau erori de conţinut; (d) leziuni personale sau daune aduse proprietăţii, indiferent de natura acestora, derivate din accesul şi utilizarea de către dumneavoastră a Site-ului; (e) orice defecte de program, viruşi, „cai troieni” sau entităţi similare, care pot fi transmise Site-ului sau prin acesta de către un terţ; sau (f) orice altă chestiune privind Site-ul, indiferent că se bazează pe garanţie, contract, prejudiciu sau orice altă teorie juridică.

COMPENSAŢIE

Sunteţi de acord ca, pe cheltuială proprie, să despăgubiţi, să protejaţi Societatea, pe angajaţii, agenţii şi reprezentanţii acesteia împotriva oricărei reclamaţii, reclamaţii ipotetice, urmăriri judiciare, acţiuni juridice sau proceduri administrative care derivă din sau este corelată cu utilizarea Site-ului sau accesul la acesta, respectiv din încălcarea prezentei Declaraţii de către dumneavoastră.

DECLARAŢIE DE RENUNŢARE ŞI INDIVIZIBILITATE

Neexercitarea sau neexecutarea de către oricare dintre părţi a oricărui drept sau prevedere a declaraţiei privind termenii de furnizare a serviciului nu va constitui o renunţare la dreptul sau prevederea respectivă. Dacă oricare dintre prevederile declaraţiei privind furnizarea serviciului, inclusiv Declaraţia de non-garanţie sau Limitarea răspunderii, sunt declarate neîntemeiate, neexecutorii sau nule de către o instanţă, părţile cad totuşi de acord ca instanţa să depună eforturi pentru a transpune în practică intenţiile părţilor aşa cum sunt reflectate în prevederea respectivă, iar celelalte prevederi ale declaraţiei rămân valabile şi în vigoare.

LEGISLAŢIA ÎN VIGOARE

Această declaraţie privind condiţiile de furnizare a serviciului va fi guvernată de şi interpretată în conformitate cu legile României, fără a lua în considerare conflictul între prevederile legale. Orice acţiune intentată de dumneavoastră împotriva Societatii în temeiul prezentei declaraţii va fi înaintată exclusiv instanţelor din România, şi orice acţiune intentată de Societate împotriva dumneavoastră în temeiul prezentei declaraţii va fi prezentată, la alegerea Societatii, instanţelor din Romania de la sediul Societatii sau instanţelor corespunzătoare din jurisdicţia în care domiciliaţi. Dumneavoastră şi Societatea consimţiţi astfel şi vă supuneţi în mod irevocabil jurisdicţiei personale şi locaţiei acestor instanţe.

COMENTARII / CERERI

Dacă aveţi orice comentarii sau cereri privind Societatea si/sau Serviciile oferite de aceasta, vă rugăm să contactaţi Societatea printr-o scrisoare trimisa pe adresa societatii.

Adresa

 Str. Principatele Unite nr. 11, parter, ap. 1, sector 4, București 

Program de lucru: luni-vineri (09:00 - 18:00).

0723.593.157

 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Agentia Gold Voyage

Copyright © 2013-2019 Agenția de Turism Gold Voyage. Toate drepturile sunt rezervate. 

Agenția de Turism Gold Voyage este membru ANAT și operator de date cu caracter personal nr. 9345/28.05.2009 | Licenta de Turism nr.  660/ 18.01.2019 | Brevet de Turism nr. 16479/27.04.2010 | Poliță de Asigurare Seria I Nr. 54605/ 28.10.2020 I CUI: RO 21179058 | Nr. Reg. J40/3700/22.07.2007.

Disclaimer

În cazul unor eventuale neconcordanțe care pot apărea între informațiile asupra tarifelor și alte detalii din site și informațiile primite în agentie sau prin email din partea agenției, întotdeauna vor avea prioritate informațiile primite direct în agenție sau prin email. Pentru informații sau rezervări ne puteți contacta la adresa de email office@goldvoyage.ro și la numerele de telefon 021.253.07.25 și 0723.593.157.