Europa culturală

Marile orașe ale Europei sunt, multe dintre ele, muzee în aer liber, unde poți vedea istoria și cultura continentului. În orașele selectate aici facem niște sugestii pentru vizite autoghidate de final de săptămână, cu un program sugerat în urma propriilor noastre călătorii.

Cere-ne o ofertă!

Paris, oraşul luminilor

Paris – Orașul luminilor. Orașul la care visează orice îndrăgostit, orice artist, orice scriitor, orice iubitor de cultură sau de gastronomie sau de arhitectură. Orașul care este destinația de vis în filmele romantice de la Hollywood.

Mergi la Paris dacă ești îndrăgostit de artă și istorie, pentru că găsești muzee mari și mici, obiecte de artă din toată lumea și din toate epocile. Mergi la Paris pentru Luvru și Mona Lisa. Pentru Versailles și pentru Bastilia. Pentru cimitirul Pere Lachaise și pentru atelierele-muzeu ale unor mari artiști ai lumii – inclusiv atelierul lui Brâncuși. Pentru turnul Eiffel și biserica Sacre Coeur.

Mergi la Paris pentru gastronomia franceză, considerată cea mai sofisticată din lume, pentru cafenele și bistrouri, pentru nenumăratele feluri de pâine, vinuri și brânzeturi, pentru cafea și croissant.

Mergi la Paris pentru a înțelege mai bine ce înseamnă sofisticarea în modă și parfumuri – există, evident, chiar și un muzeu al parfumului. Mergi la Paris pentru concerte, piese de teatru, spectacole de dans, pentru poate cea mai vie viață artistică, pentru boema și farmecul unui oraș despre care am citit la toți marii autori din literatura universală.

Practic poți merge la Paris pentru absolut orice motiv, pentru vizite culturale, pentru bucurii gastronomice sau pur și simplu pentru plimbări printr-un oraș simbol pentru lumea întreagă. Ah, și să nu uităm de Disneyland! 

 

Este important de știut că Parisul este un oraș scump. Plecând de aici, variantele de cazare sunt nenumărate – pentru toate gusturile și bugetele. Tocmai de aceea pachetele noastre sunt personalizate în funcție de perioada în care alegeți să mergeți și mai ales în funcție de buget.

Pentru că e practic imposibil să facem fie și o listă scurtă cu recomandări, ne limităm la două sugestii:

L’Antoine, un hotel decorat de celebrul Christian Lacroix - http://www.hotelantoinebastilleparis.com/en/hotel-decoration-christian-lacroix/) și un articol care prezintă hoteluri iconice din Orașul Luminilor: https://theculturetrip.com/europe/france/paris/articles/the-8-most-famous-hotels-in-paris

Tur orientativ pentru 4 zile petrecute la Paris:

Ziua 1: Sosire la Paris. Cazare la hotelul ales. Plimbare la turnul Eiffel și pe Champs Elysees.

Ziua 2: Vizită la Muzeul Luvru.

Ziua 3: Vizită la Versailles.

Ziua 4: Plimbare prin oraș – cumpărături la galeriile Lafayette. Plecare spre aeroport.

Acesta este un tur autoghidat. Agenția oferă pachetul format din bilet de avion și cazare în bugetul indicat de client și recomandări cu privire la obiectivele de vizitat, orar, prețuri și mijloace de transport. 

Prețurile pentru un pachet de final de săptămână la un hotel decent pleacă de la 350 euro/ persoană, cu avion low cost și hotel de 3***, cu rezervare făcută cu minim 60 de zile înainte de data plecării.

Adresa

 Str. Principatele Unite nr. 11, parter, ap. 1, sector 4, București 

Program de lucru: luni-vineri (09:00 - 18:00).

0723.593.157

 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Agentia Gold Voyage

Copyright © 2013-2019 Agenția de Turism Gold Voyage. Toate drepturile sunt rezervate. 

Agenția de Turism Gold Voyage este membru ANAT și operator de date cu caracter personal nr. 9345/28.05.2009 | Licenta de Turism nr.  660/ 18.01.2019 | Brevet de Turism nr. 16479/27.04.2010 | Poliță de Asigurare Seria I Nr. 54605/ 28.10.2020 I CUI: RO 21179058 | Nr. Reg. J40/3700/22.07.2007.

Disclaimer

În cazul unor eventuale neconcordanțe care pot apărea între informațiile asupra tarifelor și alte detalii din site și informațiile primite în agentie sau prin email din partea agenției, întotdeauna vor avea prioritate informațiile primite direct în agenție sau prin email. Pentru informații sau rezervări ne puteți contacta la adresa de email office@goldvoyage.ro și la numerele de telefon 021.253.07.25 și 0723.593.157.